Smešten u najlepšem delu Vračara, nadomak Hrama Svetog Save, Le Petit Bistro je bar restoran koji je zahvaljujući svim kvalitetima koje poseduje – lokacija na uglu Braničevske i Internacionalnih brigada, moderan enterijer toplih boja i upečatljivog mekog osvetljenja, vanserijska bašta u kombinaciji starih cigala, zelenila i modernog nameštaja, ljubazna usluga, izvrsna hrana i atmosfera o kojoj se priča – uspeo da uprkos mnogobrojnoj konkurenciji izbori svoj tron u srcima Beograđana i onih koji se tako osećaju.

U letnjim mesecima vikendom se provodimo uz nastupe popularnih dj-eva, dok zimi…pa začudićemo se ako već niste čuli kako je, ali da vam ne prepričavamo mnogo – dođite pa se uverite. Od srede do subote organizujemo žive svirke o kojima se danima priča i za koje uvek moramo da nađemo stolicu više kako bismo primili sve naše drage goste koji žele da uživaju u toj atmosferi.

Naša kuhinja nudi širok spektar internacionalnih jela, počevši od bogatog doručka, pasti i rižota, specijaliteta od ribe i mesa, vanserijskih burgera do kolača i poslastica kao što su čuvene Bistro palačinke kojima još niko nije uspeo da odoli. Sve to dopunjeno bogatom selekcijom vina, premijum alkoholnih pića I koktela čini nas idealnom destinacijom za svakog pravog hedonistu ili onog koji će uz nas tek to postati. Na čelu kuhinje je mladi šef Nikola Đorđević, talentovani, posvećeni kuvar koji osim bezrezervne ljubavi prema poslu koju prenosi na članove svog tima, kroz neuobičajene kombinacije ukusa, ručno pravljene paste i savršenu prezentaciju jela donosi inovacije i postavlja nove trendove na beogradskoj gastro sceni.

Osim što smo sjajan izbor za jutarnju kafu, poslovni ručak ili večeru uz vino sa prijateljima, tu smo i za organizaciju različitih vrsta proslava. Bilo da je u pitanju porodično okupljanje, romantična proslava godišnjice ili korporativni događaj, tu smo da posebnom posvećenošću doprinesemo ugođaju naših gostiju.